<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elnökévé választották Chikán Attila egyetemi tanárt, a társelnöki pozíciót Báthory Zsuzsanna, a Robert Bosch Elektronika Kft. projektvezetője tölti be - közölte a szervezet szerdán.

Az MLBKT korábbi elnöksége két évvel ezelőtt kezdett hozzá a 2014 utáni időszak stratégiájának elkészítéséhez. A közgyűlés - a megújulási folyamat részeként - március 4-én új vezetőket választott a nonprofit szervezet élére. A 15 fős elnökség március 17-ei  első ülésén maga közül választotta meg az elnököt és a társelnököt - áll a közleményben.

"Az MLBKT az ország egyik legsikeresebb szakmai szervezete, de a környezet és a szakma változásai olyan gyorsak, hogy igénylik a stratégia gyakori átgondolását. Erre a feladatra kapott megbízást az új elnökség" - idézi a közlemény Chikán Attilát, aki fő feladatának a változás levezénylését tekinti.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.