1p

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elnökévé választották Chikán Attila egyetemi tanárt, a társelnöki pozíciót Báthory Zsuzsanna, a Robert Bosch Elektronika Kft. projektvezetője tölti be - közölte a szervezet szerdán.

Az MLBKT korábbi elnöksége két évvel ezelőtt kezdett hozzá a 2014 utáni időszak stratégiájának elkészítéséhez. A közgyűlés - a megújulási folyamat részeként - március 4-én új vezetőket választott a nonprofit szervezet élére. A 15 fős elnökség március 17-ei  első ülésén maga közül választotta meg az elnököt és a társelnököt - áll a közleményben.

"Az MLBKT az ország egyik legsikeresebb szakmai szervezete, de a környezet és a szakma változásai olyan gyorsak, hogy igénylik a stratégia gyakori átgondolását. Erre a feladatra kapott megbízást az új elnökség" - idézi a közlemény Chikán Attilát, aki fő feladatának a változás levezénylését tekinti.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!