2p

A Goodyear Dunlop Tires Europe személyi változásokat hajt végre a közép és délkelet-európai szervezetének (Central South Eastern Europe, CSEE) vezetőségében. A jövőben Thierry Villard, a kelet-európai, közel-keleti és afrikai (EEMEA) terület korábbi értékesítési és marketing igazgatója tölti be a Goodyear Dunlop CSEE régiójának ügyvezető igazgatói pozícióját. Thierry Villard székhelye a szlovéniai Kranj-ban lesz. A CSEE szervezetén belül elért eredményes karrier után Andreas Niegsch-t törökországi ügyvezető igazgatóvá nevezték ki. A vezetői változások 2010. április 1-jétől lépnek életbe.

25 éves értékesítési, marketing és ügyvezetési tapasztalatára Thierry Villard Nyugat- és Kelet-Európában, valamint a feltörekvő piacokon tett szert. A Goodyear Dunlop Tires vállalathoz 2007-ben, az EEMEA régió fogyasztói ágazatának igazgatójaként csatlakozott, majd 2008-ban a régió értékesítési és marketing igazgatója lett. Az elmúlt két évben azon dolgozott, hogy a vállalat a nehéz gazdasági körülmények között is helyt tudjon állni, s nagymértékben hozzájárult a cég piaci részesedésének növeléséhez a régió lakossági és vállalati üzletágában egyaránt.

A vállalat hosszú távú terveinek megfelelően a Goodyear Dunlop CSEE továbbra is egy, a tehetséges és képzett emberekre épülő hatékony szervezet kialakításán dolgozik. A személyi változás bejelentésekor Villard hangsúlyozta, ügyvezető igazgatóként arra fog törekedni, hogy a Goodyear Dunlop CSEE a korábbi eredményekre építve  további növekedést érjen el.

Andreas Niegsch 2004 óta a Sava Tires, 2006 óta pedig a Goodyear Dunlop CSEE ügyvezető igazgatója volt, most a törökországi üzletág azonos pozícióját veszi át. Ő indította el és irányította a közép-kelet-európai országok, Szlovénia és a volt Jugoszlávia integrációját az új, 13 országot összefogó közép és délkelet-európai (CSEE) szervezetben. Számos változtatást vezetett be, összehangolta és átdolgozta a CSEE üzleti modelljét, elősegítve az üzletág sikeres és nyereséges növekedését.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!