<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

A Goodyear Dunlop Tires Europe személyi változásokat hajt végre a közép és délkelet-európai szervezetének (Central South Eastern Europe, CSEE) vezetőségében. A jövőben Thierry Villard, a kelet-európai, közel-keleti és afrikai (EEMEA) terület korábbi értékesítési és marketing igazgatója tölti be a Goodyear Dunlop CSEE régiójának ügyvezető igazgatói pozícióját. Thierry Villard székhelye a szlovéniai Kranj-ban lesz. A CSEE szervezetén belül elért eredményes karrier után Andreas Niegsch-t törökországi ügyvezető igazgatóvá nevezték ki. A vezetői változások 2010. április 1-jétől lépnek életbe.

25 éves értékesítési, marketing és ügyvezetési tapasztalatára Thierry Villard Nyugat- és Kelet-Európában, valamint a feltörekvő piacokon tett szert. A Goodyear Dunlop Tires vállalathoz 2007-ben, az EEMEA régió fogyasztói ágazatának igazgatójaként csatlakozott, majd 2008-ban a régió értékesítési és marketing igazgatója lett. Az elmúlt két évben azon dolgozott, hogy a vállalat a nehéz gazdasági körülmények között is helyt tudjon állni, s nagymértékben hozzájárult a cég piaci részesedésének növeléséhez a régió lakossági és vállalati üzletágában egyaránt.

A vállalat hosszú távú terveinek megfelelően a Goodyear Dunlop CSEE továbbra is egy, a tehetséges és képzett emberekre épülő hatékony szervezet kialakításán dolgozik. A személyi változás bejelentésekor Villard hangsúlyozta, ügyvezető igazgatóként arra fog törekedni, hogy a Goodyear Dunlop CSEE a korábbi eredményekre építve  további növekedést érjen el.

Andreas Niegsch 2004 óta a Sava Tires, 2006 óta pedig a Goodyear Dunlop CSEE ügyvezető igazgatója volt, most a törökországi üzletág azonos pozícióját veszi át. Ő indította el és irányította a közép-kelet-európai országok, Szlovénia és a volt Jugoszlávia integrációját az új, 13 országot összefogó közép és délkelet-európai (CSEE) szervezetben. Számos változtatást vezetett be, összehangolta és átdolgozta a CSEE üzleti modelljét, elősegítve az üzletág sikeres és nyereséges növekedését.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.