<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Bardóczy Tímeát nevezte ki a TV2 a legfontosabb kereskedelmi bevételét szállító szpot értékesítési csapatának egyik csoportvezetőjévé.

Bardóczy Tímea

Szpot értékesítési csoportvezetőnek nevezte ki a TV2 Bardóczy Tímeát. A szakember 2008 júliusában érkezett a csatornához, kinevezése előtt értékesítési menedzserként dolgozott a kereskedelmi igazgatóságon.

Új pozíciójában csoportja élén a médiaügynökségekkel való folyamatos kapcsolattartásért és a TV2 hirdetési partnereinek szpot megjelenéseiért felel. Bardóczy Tímea korábban 3 évig a Viasatnál volt értékesítési menedzser, azt megelőzően pedig az RMB Hungary Kft. kötelékében szerzett tapasztalatot.

További karrier híreket az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment  Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.