1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bardóczy Tímeát nevezte ki a TV2 a legfontosabb kereskedelmi bevételét szállító szpot értékesítési csapatának egyik csoportvezetőjévé.

Bardóczy Tímea

Szpot értékesítési csoportvezetőnek nevezte ki a TV2 Bardóczy Tímeát. A szakember 2008 júliusában érkezett a csatornához, kinevezése előtt értékesítési menedzserként dolgozott a kereskedelmi igazgatóságon.

Új pozíciójában csoportja élén a médiaügynökségekkel való folyamatos kapcsolattartásért és a TV2 hirdetési partnereinek szpot megjelenéseiért felel. Bardóczy Tímea korábban 3 évig a Viasatnál volt értékesítési menedzser, azt megelőzően pedig az RMB Hungary Kft. kötelékében szerzett tapasztalatot.

További karrier híreket az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment  Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!