1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Király Péter személyében új vezetője van a DLA Piper Adótanácsadó Kft. transzferár üzletágának.

Király Péter

A világ egyik vezető adószakmai folyóirata, az International Tax Review Tax firm overview kiadványában két éve őt választották a transzferárazás egyik legavatottabb szakértőjének a versenytársak értékelése alapján. Közel egy évtizede foglalkozik a transzferárazással, szakmai tapasztalatra egy nemzetközi tanácsadó cég (EY) németországi és hazai leányvállalatánál tett szert.

Király Péter a Los Angeles-i Santa Monica College-ban és a University of Californián diplomázott, majd a Saldo Oktatási Centrum regisztrált adótanácsadójaként is végzettséget szerzett.

Szakmai tevékenysége felöleli a transzferárazással, szokásos piaci ár-megállapítási eljárásokkal, valamint kölcsönös egyeztetési eljárásokkal kapcsolatos tanácsadást. A DLA transzferár üzletágának vezetőjeként a nemzetközi és hazai nagyvállalati ügyfelek kezelése és képviselete lesz feladata.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!