<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Király Péter személyében új vezetője van a DLA Piper Adótanácsadó Kft. transzferár üzletágának.

Király Péter

A világ egyik vezető adószakmai folyóirata, az International Tax Review Tax firm overview kiadványában két éve őt választották a transzferárazás egyik legavatottabb szakértőjének a versenytársak értékelése alapján. Közel egy évtizede foglalkozik a transzferárazással, szakmai tapasztalatra egy nemzetközi tanácsadó cég (EY) németországi és hazai leányvállalatánál tett szert.

Király Péter a Los Angeles-i Santa Monica College-ban és a University of Californián diplomázott, majd a Saldo Oktatási Centrum regisztrált adótanácsadójaként is végzettséget szerzett.

Szakmai tevékenysége felöleli a transzferárazással, szokásos piaci ár-megállapítási eljárásokkal, valamint kölcsönös egyeztetési eljárásokkal kapcsolatos tanácsadást. A DLA transzferár üzletágának vezetőjeként a nemzetközi és hazai nagyvállalati ügyfelek kezelése és képviselete lesz feladata.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.