<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Fél évvel ezelőtt mondott le a vezérigazgatói posztról Steve Ballmer.

Mintegy fél évvel a korábbi vezérigazgató, Steve Ballmer lemondása után, a Microsoft megtalálta a következő vezérét Satya Nadella személyében. A kinevezésre házon belül került sor.

Satya Nadella ugyanis már 22 éve a Microsoft alkalmazásában áll. Az új vezérigazgató a pályafutását a cégnél először az online szolgáltatások kutatás-fejlesztési területén kezdte, majd a Microsoft üzleti divíziójának alelnöke lett. Ezt követően a szerver üzletág vezetőjeként dolgozott és nagy szerepet vállalat a cloud-szolgáltatásokra történő átállásban is.

Nadella egyébként mindössze a harmadik vezérigazgató lesz a cég 39 éves történetében. Az új vezérigazgató 1967-ben született Indiában, hobbijai közé a krikett és a költészet tartozik.

A CNN írása szerint egyben Bill Gates is bejelentette, hogy lemond az elnöki székről, viszont továbbra is az igazgatóság tagja marad.

(Forrás: Microsoft)

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.