<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Egyre több figyelmet kapnak az olyan alternatív vízkezelő megoldások, amelyek segítségével a vezetékes vízből hozhatunk létre olyan kiváló minőségű szűrt vizet, amelyet büszkén kínálhatunk éttermünk, szállodánk vendégeinek.

Kellemes, üdítő vízélmény

A kellemes élményt jelentő szűrt víz létrehozásának az egyik legegyszerűbb módszere, ha a helyiség bizonyos csapjaira, vagy akár közvetlenül a vízhálózat vízvételi pontjára, külön-külön vízszűrőket helyezünk. A csapból érkező víz poharakban, kancsókban felszolgálva stílusban és ízélményben is képes kiváltani a megszokott palackos ásványvizet – sőt, akár felül is múlhatja azt. 

A BWT AQABÁR vízszűrő rendszer egy csapoló egységből, hűtő- és szódagépből, és egy Magnesium Mineralized vízszűrőből áll. Ez a berendezés lágyabbá teszi a vezetékes vizet, illetve a szűrőbetéten keresztül magnéziumot juttat bele. Az így létrejövő, különleges, prémium víz, a helyi “alapanyagot” felhasználva önmagában is ízletes és exkluzív élményt biztosít.

A szűrt víz nem csak önmagában finom, de a vele készülő ételek és italok minőségét is javíthatja. A specialty kávézókban, teázókban ma már sok helyen alapvetésnek számít a szűrt, hozzáadott magnéziumot tartalmazó víz használata, ez ugyanis nagyban segíti a különleges italok ízvilágának kibontakozását.

Felejtsük el együtt a műanyaghulladékot

A kiváló minőségű szűrt víz csak egy előny a sok közül: egy ilyen megoldás a környezetet is védi azáltal, hogy kiválthatja a palackos ásványvizet.

A műanyaghulladék kiiktatásával a környezetet kíméljük, önmagunkat pedig nagyban tehermentesíthetjük. A kartonok és a göngyölegek rengeteg helyet foglalnak, beszerzésük, tárolásuk, majd a tőlük való megszabadulás nap mint nap számos kellemetlenséget és időráfordítást jelent.

Ráadásul a szűrőrendszer a működése folytán, amellett hogy a jelentősen csökkenti a vízben előforduló, apró, lebegő részecskéket, a vízkövesedésért felelős anyagok nagy részét is kivonja a vízből.

Prémium szűrt víz, exkluzív üvegekben

A BWT AQABÁR berendezés csapolója ránézésre egy dekoratív, LED világítású sörcsapra emlékeztet, és elhelyezhető étteremben, szállodában, tetszőleges vendéglátó helyiségben. A rendszer a rajta áthaladó csapvizet jó minőségű, szűrt, igény szerint szénsavas és hűtött BWT vízzé alakítja.

A vezetékes vízből hozhatunk létre olyan kiváló minőségű szűrt vizet. Fotó: bwt.com
A vezetékes vízből hozhatunk létre olyan kiváló minőségű szűrt vizet. Fotó: bwt.com

Az esztétikus tálalást és a vendég kényelemét szem előtt tartandó, a szűrőrendszer mellé rendelhetőek egyedi, formatervezett üvegek is. 

Ezek segítségével a vizet exkluzív, a vállalkozásunk logójával díszített üvegekben szolgálhatjuk fel a vendégeknek. Az egyszerű csapvíz így egy esztétikailag és tartalmilag is prémium élménnyé válhat. 

„Változtasd meg a világot, kortyról kortyra”

A műanyaghulladék csökkentése napjainkban praktikus és környezetvédelmi szempontból is fontos feladat: épp ezért, egy izgalmas új technológia első adoptálói között lenni komoly marketingértékkel is bír. 

Egyre jobban megragad a köztudatban a le nem bomló műanyagok által okozott környezeti katasztrófa tudata, az óceánokat elárasztó PET-palackok képe. A közelmúltban pedig az egyszer használatos műanyagok betiltása irányította rá a vendéglátó szektor figyelmét a korlátlan műanyaghasználat fenntarthatatlanságára.

Ha a vendég vizet kér, a legtöbb étterem, szálloda ma még palackos ásványvizet szolgál fel. Ebből adódóan egy dekoratív üvegben kínált, jó ízű, szűrt vízzel még könnyű kitűnni az átlagos szolgáltatók közül: itt az idő megtenni az első lépéseket!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.