2019. december 5. 10:23

Amennyiben még nem döntötted el, hogy milyen autóban ülve szeretnéd megtanulni a vezetés fortélyait, akkor ne keress tovább. A Lexus NX300h kipróbálása után ugyanis egész biztosan nem is akarsz majd másik autóba átülni.
Élményszámba fog menni valamennyi, kötelezően a forgalomban töltött óra, és már-már szomorú leszel az egyes alkalmak végeztével. Aztán máris mosolyra derül az arcod, ahogy közeleg az újonnan a forgalomban töltött közös alkalom időpontja.
Cikkünkben az automata váltós, prémium kategóriás Lexus gépjármű vezetésének és a rajta keresztül történő tanulásnak az előnyeit fogjuk ecsetelni.

Ilyen érzés lesz egy exkluzív Lexus segítségével megtanulni a közlekedés alapjait

Amikor beülsz a Lexus NX300h hybrid volánja mögé, mosolyogva indítod majd be az autót. Szinte alig hallod a motor duruzsolását, az ülés kényelme pedig megnyugvást kölcsönöz neked. Automata váltós gépjármű révén csak egy finom gázt kell adnod, és máris kezdetét veheti a mozgásban töltött óra.

Magad is meg fogsz lepődni, mennyire gyorsan megtörténik az egymásra hangolódás közted és a prémium kategóriás autó között. Ahogy mondani szokták, a minőséget könnyű megszokni. Néhány alkalom elteltével szinte azt érzed, mintha már évek óta vezetnél.

A kötelező órák során még a környezetet is óvni fogod

Téged is zavar a városban szerteszét terjedő kipufogógáz? Nyugtalanít, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben szennyezzük a környezetünket? Amennyiben hybrid meghajtású járműben ülve sajátítod el a vezetés lényegét, azzal az ökológiai lábnyomod sem lesz jelentős.

Persze nem kell tartanod attól sem, hogy a gazdaságosan működő erőforrás alacsony teljesítmény produkálására lesz csak képes. Az NX300h-ban dobogó motorban mindenképpen meglesz az az erőtartalék, amelyre szükséged lehet egy-egy nehezebb manőver közben.

A fékek egészen érzékeny pedálhasználat mellett is masszívan lassítják le a járművet, a kanyarok vétele pedig valódi élményszámba megy a precíz futóműnek köszönhetően.

Automata oktató autó Automata oktató autó

Készülj fel, mert az autó álomszép kinézetével nehéz lesz betelni

Lexust vezetve nagyon kevesek menetelnek csak a jogosítvány megszerzésének irányába. Izgalmas lesz tehát figyelned a barátaid arcán a hitetlenkedést és csodálkozást, amikor megmutatod nekik gyönyörű autócsodáról készített fényképeket.
Ahogy mondani szokás, a külső megfog, a belső hozzáláncol. Erre az erőteljes hatásra számíthatsz majd a Lexus NX300h hybrid kapcsán is. A rendelkezésre álló tágas helyek, az ízlésesen kialakított felszereltség és a stílusos színhasználat ugyanis rendszerint ámulatba ejti a szerencsés sofőröket.

Modern és megbízható járművet vezetve az utcai közlekedést is előbb fogod megszeretni, ennek köszönhetően pedig a vezetői engedély megszerzéséhez is nyílegyenes út vezet majd.
 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.