<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Amennyiben még nem döntötted el, hogy milyen autóban ülve szeretnéd megtanulni a vezetés fortélyait, akkor ne keress tovább. A Lexus NX300h kipróbálása után ugyanis egész biztosan nem is akarsz majd másik autóba átülni.
Élményszámba fog menni valamennyi, kötelezően a forgalomban töltött óra, és már-már szomorú leszel az egyes alkalmak végeztével. Aztán máris mosolyra derül az arcod, ahogy közeleg az újonnan a forgalomban töltött közös alkalom időpontja.
Cikkünkben az automata váltós, prémium kategóriás Lexus gépjármű vezetésének és a rajta keresztül történő tanulásnak az előnyeit fogjuk ecsetelni.

Ilyen érzés lesz egy exkluzív Lexus segítségével megtanulni a közlekedés alapjait

Amikor beülsz a Lexus NX300h hybrid volánja mögé, mosolyogva indítod majd be az autót. Szinte alig hallod a motor duruzsolását, az ülés kényelme pedig megnyugvást kölcsönöz neked. Automata váltós gépjármű révén csak egy finom gázt kell adnod, és máris kezdetét veheti a mozgásban töltött óra.

Magad is meg fogsz lepődni, mennyire gyorsan megtörténik az egymásra hangolódás közted és a prémium kategóriás autó között. Ahogy mondani szokták, a minőséget könnyű megszokni. Néhány alkalom elteltével szinte azt érzed, mintha már évek óta vezetnél.

A kötelező órák során még a környezetet is óvni fogod

Téged is zavar a városban szerteszét terjedő kipufogógáz? Nyugtalanít, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben szennyezzük a környezetünket? Amennyiben hybrid meghajtású járműben ülve sajátítod el a vezetés lényegét, azzal az ökológiai lábnyomod sem lesz jelentős.

Persze nem kell tartanod attól sem, hogy a gazdaságosan működő erőforrás alacsony teljesítmény produkálására lesz csak képes. Az NX300h-ban dobogó motorban mindenképpen meglesz az az erőtartalék, amelyre szükséged lehet egy-egy nehezebb manőver közben.

A fékek egészen érzékeny pedálhasználat mellett is masszívan lassítják le a járművet, a kanyarok vétele pedig valódi élményszámba megy a precíz futóműnek köszönhetően.

Automata oktató autóAutomata oktató autó

Készülj fel, mert az autó álomszép kinézetével nehéz lesz betelni

Lexust vezetve nagyon kevesek menetelnek csak a jogosítvány megszerzésének irányába. Izgalmas lesz tehát figyelned a barátaid arcán a hitetlenkedést és csodálkozást, amikor megmutatod nekik gyönyörű autócsodáról készített fényképeket.
Ahogy mondani szokás, a külső megfog, a belső hozzáláncol. Erre az erőteljes hatásra számíthatsz majd a Lexus NX300h hybrid kapcsán is. A rendelkezésre álló tágas helyek, az ízlésesen kialakított felszereltség és a stílusos színhasználat ugyanis rendszerint ámulatba ejti a szerencsés sofőröket.

Modern és megbízható járművet vezetve az utcai közlekedést is előbb fogod megszeretni, ennek köszönhetően pedig a vezetői engedély megszerzéséhez is nyílegyenes út vezet majd.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.