1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tisztújító kongresszust tartott a Párbeszéd – Zöldek.

A Párbeszéd-Zöldek tagsága a vasárnapi közgyűlésen megerősítette Szabó Rebeka és Barabás Richárd jelenlegi társelnökök mandátumát, így maradnak pozíciójukban. A társelnökök megbízatása két évre szól - közölte lapunkkal a párt.

Barabás Richárd, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke
Barabás Richárd, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke
Fotó: Párbeszéd-Zöldek

Az elnökség további tagjai:

  • Jakál Adrienn
  • Szabó Tímea
  • Béres András
  • Kovács Márton
  • Varga Attila

A Párbeszéd – Zöldek a jövőben egy megújuló baloldali, progresszív erő kialakításán és megerősítésén kíván dolgozni, előremozdítva a potenciális partnerek közötti megértést és együttműködést, valamint erősen építve az önkormányzatokban végzett munkára. A párt továbbra is elkötelezett a zöld értékek mellett, így ennek képviseletét ebben a progresszív közösségben is saját feladatának tekinti - hangsúlyozták.

A párt közösen indított jelölteket a Demokratikus Koalícióval és az MSZP-vel, de hárman együttesen is csak 8,8 százalékot értek el az EP-listán, vagyis jóval kevesebbet, mint előzetesen gondolták. A kudarc ellenére a tagság most megerősítette a vezetőséget.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!