1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Szerda délelőtt a kormányülésről posztolt a miniszterelnök, ami azt jelenti, csütörtökön Kormányinfó várható.

Szerda délelőtt ismét kormányülésről tett ki Facebook-posztot Orbán Viktor. A fotón a kormánytagok és háttérembereik szerepelnek, többen közülük, így például Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter is lázasan jegyzetel. Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója viszont szemmel láthatóan elégedetten mosolyog.

Orbán Viktor nem cifrázta túl a bejegyzést, a képen a „kormányülés” felirat olvasható, míg a posztot ezzel a tömör mondattal látta el:

„A kormány munkában”.

Hogy mit is ötletelnek a Karmelita brokátfüggönyei mögött, az egyelőre rejtély, ám az a szokás, hogy a kormányülést követő csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő Kormányinfót tart. Utóbbi a május 9-i eseményt úgy zárta, „két hét múlva folytatjuk”, így arra következtetünk, csütörtökön a déli órákban fellebben a fátyol arról, mit is jegyzeteltek ilyen szorgalmasan a kormányülésen.

A Kormányinfót természetesen lapunk is percről percre fogja tudósítani, kollégánk pedig a helyszínen teszi fel kérdéseit a kancelláriaminiszternek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!