2p

"Összecsinálták magukat" - mondta a kommunikációs igazgató egy KDNP-s polgármesterről és a fideszes választókerületi elnökről, akik a "háborúpárti baloldal parancsát" teljesítették szerinte.

Nem hazudtolta meg magát Menczer Tamás a Fidesz-KDNP erős kijelentéseiről ismert kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Miután arról beszélt, hogy az európai parlamenti választás legfontosabb kérdése, hogy "Európa háborúba megy, vagy béke lesz", kitért egy friss ügyre is.

Menczer Tamás ugyanis megdöbbent azon, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester az iskola mellől el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot. Ez a plakát ugyanis közterületen teljesen jogszerűen lett elhelyezve, és a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt - mondta.

Hozzátette, Piliscsabán a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot, és a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt "összecsinálta magát", és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. Ez szégyen

- jelentette ki Menczer Tamás.

Ha valaki a háborúpárti baloldali politikusokat akarja kiszolgálni, akkor át kell állni, van erre példa, ott van Magyar Péter - közölte, majd a Tisza Párt listavezetőjéről is volt mondanivalója.

Kitért arra, hogy az elmúlt napokban Magyar Péter vért izzadva próbálta bizonyítani, hogy a Fideszben "belső körös" ember volt. Az igazság azonban az, hogy egy "potyautas" volt, a felesége, Varga Judit néha elvitte rendezvényekre, ott

"fogta a felesége szoknyáját, ilyenkor nem volt olyan bátor, mint otthon", és amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott "sündörgött és dörgölőzött". Őszintén szólva, mi "Vargánénak" hívtuk - fűzte hozzá.

(via MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!