1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az amerikai elnök bicskája beletörni látszik a migrációba.

Laptársunk, a szintén a Klasszis Média Lapcsoport által kiadott Privátbankár reggeli cikkében az amerikai bevándorlási politikával foglalkozott részletesebben is, ugyanis nemrég élesedett az az elnöki rendelet, amely megakadályozza az amerikai-mexikói határt vízum nélkül átlépőket abban, hogy menedékjogot kérjenek, hogyha nem a hivatalos átkelőkön érkeznek, kivéve bizonyos védett csoportokat.

Ez törheti ketté Joe Biden újraválasztási terveit?
Ez törheti ketté Joe Biden újraválasztási terveit?
Fotó: Depositphotos

Biden rendeletével mindenki elégedetlen, politikai ellentábora szigorúbb intézkedéseket akart, míg a demokraták berkeiben ezt is sokallták. Magyarics Tamás, az ELTE professzor emeritus történésze laptársunk kérdésére elmondta, a jelenleg bevezetendő intézkedésekkel Biden elsősorban a választók többségének próbál eleget tenni, akik ebben a kérdésben sokkal kompetensebbnek tartják Donald Trumpot – a szakember szerint a kérdés megítélésében 13-16 százalékpontos az előny a volt elnök javára.

Tovább részletek a Privátbankár cikkében. >>>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!