1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A teljes stáb után a nevet is lecserélik.

Mától új néven folytatja tevékenységét a Napi.hu, az Indamedia csoport gazdasági hírportálja, ahonnan a közelmúltban tömegesen távoztak a munkatársak. A lap mostantól Economx néven fut tovább, a szlogenjük pedig

"Velünk számolhatsz"

lesz. Megszólat az arculat- és névváltáltással kapcsolatban Németh Tamás is, aki a korábbi főszerkesztő, Domokos László és a teljes stáb távozása után egy rövid közjáték után átvette a lap vezetését:

Az új név és logó. Forrás: Economx
Az új név és logó. Forrás: Economx

"A gazdaság állandó mozgásban van, így economy only kiadványként legfontosabb feladatunk, hogy a nap 24 órájában képben legyünk a gazdasági, pénzügyi és piaci folyamatokkal, és ezekről naprakészen beszámoljunk. Célunk, hogy olyan professzionális és egyben közérthető előrejelzéseket, elemzéseket adjunk olvasóinknak, amelyek támpontot jelenthetnek pénzügyi döntéseik meghozatalában."

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!