2017. május 10. 14:34

Az értékesítés decemberben kezdődött, a legfrissebb információk szerint 90 ezer tikett már gazdára talált.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A Szervező Bizottság és a Bp2017 Kft. közleménye szerint az eladott jegyek 90 ezres száma a következő jegykontingens megnyitásával jelentősen nőni fog. A jegyek kibocsátásának ütemezését a FINA-val együttműködve alakítja ki a társaság, figyelembe véve a korábbi nagy világversenyek tapasztalatait is. A következő jegykontingens megnyitásakor minden jegy elérhetővé válik.

A közlemény ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy lehetőség szerint mindenki a rendezvény hivatalos oldalán keresztül vásárolja meg a jegyet, az oldal ugyanis semmilyen extra kezelési díjat nem számol fel.

Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője a Népszavának korábban azt mondta, 350 ezer nézőt várnak az eseményre, köztük 85 ezer külföldit.

mfor.hu