<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A Főgáz a Ferencvárosi Torna Club két szakosztálya sportolóinak eredményes felkészüléséhez és versenyeihez nyújt anyagi segítséget a klubbal kötött megállapodás értelmében. A hosszú távú együttműködés keretében az FTC futball és női kosárlabda szakosztályokat támogatja a vállalat.

"Nagyon örülök, hogy egy újabb jelentős támogató állt mellénk a Főgáz Zrt. révén. Minden erőnkkel törekszünk arra, hogy példát mutassunk a nevelésben, az élsportban és többek között az átlátható gazdálkodásban" - mondta Kubatov Gábor klubelnök.

"A Ferencvárosi Torna Club Budapest több mint száz éves történelmi múlttal rendelkező sportklubja, amely a főváros határain túl is a legismertebb és legtöbb szurkolóval rendelkező egyesületnek tekinthető. A szponzorációval lehetőség nyílik számunkra, hogy tovább növeljük a Főgáz országos ismertségét; miközben reméljük, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk a budapesti sportolók további sikereihez és az utánpótlás fejlesztéséhez" - nyilatkozta Koncz László, a FŐGÁZ vezérigazgatója, aki hozzátette, bízik benne, hogy a támogatás révén nem csupán a sportolók eredményéhez járulhatnak hozzá, hanem a sikeres utánpótlás-neveléshez is.”

MTI