<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A görög polgárok közel 70 százaléka úgy látja, hogy az idén nem lesz képes megfizetni a kivetett adókat - mutatja az athéni kereskedelmi és iparkamara felmérése.

A görög parlament a közelmúltban a nemzetközi hitelezők követelésére átfogó adóemelést hagyott jóvá és elfogadta a nyugdíjak csökkenésével járó nyugdíjreformot, hogy hozzájusson a harmadik, 86 milliárd eurós hitelcsomag további részleteihez. 

A megkérdezettek 89 százaléka úgy véli, hogy a nyugdíjreform és az újabb megszorító intézkedések recesszióba taszítják Görögországot. Csupán 6 százalékuk bízik a kormány gazdaságpolitikájában, és csak 7 százalékuk gondolja, hogy a takarékossági intézkedések meghozzák a várt eredményt az államkassza számára.

MTI 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.