<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?
Zöldülő ingatlanok, tippek energetikai korszerűsítéshez!

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A válság ellenére is növekvő üzletágba, az egészségbiztosításba száll be a CIG Pannónia, és a 400 milliárd forintos piacból minél nagyobb rész kihasítására törekszik - mondta Horváth Béla, a társaság igazgatóságának elnöke, a Best Doctors nemzetközi egészségügyi szolgáltatóval kötött stratégiai együttműködés aláírásakor, csütörtökön Budapesten.

A CIG egészségbiztosítását vásárlók a világ legjobb diagnosztikai és kórházi szolgáltatásaihoz jutnak hozzá a Best Doctorson keresztül, amely 30 ország 53 ezer orvosával áll kapcsolatban, és 2008-tól a múlt év végéig 90 százalékkal növekedett - jelentette ki Frank Ahedo, a társaság európai vezérigazgatója.

Damien Payne, a cég európai projektvezetője elmondta, 2006 és 2012 között a szolgáltatást vásárló tagok száma 10 millióról 30 millióra növekedett. Öt betegségcsoportban kapják tagjaik a világ legjobbnak tartott kórházában az ellátást: rákos megbetegedések, Bypass-műtét, szívbillentyűcsere, idegsebészeti beavatkozás, továbbá szerv- és szövetátültetés.

A Best Doctors 1 millió euróig állja a diagnosztika, a beavatkozás, illetve a kezelés költségeit, beleértve a megfelelő kórházba eljutás költségét is.

Ezt követi a CIG három módozata is, mivel magyar kórház nincs a listán - mondta Sallai Linda, a CIG termékfejlesztési igazgatója. Az egészségbiztosítást 60 éves korig lehet megkötni, de aki ezt korábban megtette, az 75 éves koráig bent marad a rendszerben. Az átlagos havi díj 15 ezer forint.

MTI