TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Hétezer embert rúg ki idén az ING, melytől egymilliárd eurós megtakarítást remél a holland bankóriás.

A bank egyelőre nem árulta el, hogy hol hajtják végre a létszámleépítést a vállalat 130 ezer fős munkaerejéből, számol be a BBC News.

A társaság továbbá közölte, hogy Michel Tilmant lemondott vezérigazgatói posztjáról. A szakember tanácsadóként segíti a vállalatot augusztus elsejei távozásáig.

Októberben a holland kormány tízmilliárd eurót pumpált az ING-be, hogy segítsen a bankon a gazdasági válság közepette. Az ING számításai szerint a 2008-as veszteség eléri az egymilliárd eurót.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.