2018. február 5. 16:56

A miniszter beköltözött az internetre.

Saját oldalt indított el a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János. A lazarjanos.hu oldal úgy épül föl, mint a többi képviselői portál, megismerhetjük a politikus magánéletét, hozzáférhetünk beszédeihez, nem csak kormánypárti médiáknak adott interjúihoz, kormányinfós és más videós tartalmakhoz, sőt, még a választási eredményeit is fontosnak tartotta publikálni. Az oldalon megtaláljuk a Fidesz és a KDNP logóit is.

"A világon semmi nem megy magától. Ezt csak azok hiszik, akik még soha semmit nem alkottak." - ezzel a Bethlen István-idézettel nyit a honlap.

Hitvallása pedig így kezdődik: "Magyar vagyok és keresztény, alföldi polgár és európai." 

Lázár internetes jelenlétét egyébként nem lehet aktívnak nevezni. Facebook-profilja nincs, ami pedig megtalálható a közösségi oldalon, az nem hozzá köthető. Az egyik ilyen profil kifejezetten viccet próbál csinálni a kormány munkájából.

Úgy tudjuk, hogy a miniszter nem is tervezi saját Facebook-oldal indítását, megelégszik a saját maga által megvásárolt domain alatt futó új portállal. Ennek elindítása vélhetően összefüggésben áll azzal, hogy ráfordultunk a 2018-as kampányidőszakra. A felület mindenesetre alkalmas lesz arra, hogy intenzívebben tudja építeni az imidzsét, és nem csak választókörzetén belül.

Más politikusoknak már sokkal régebben futnak a saját oldalaik, Orbán Viktor kormányfő vagy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hosszú évek óta működtet, vagy működtetett saját oldalt. Utóbbi időközben már minden tartalmat átköltözötett a közösségi portálra, nyitóoldalán is oda invitálja a látogatóit.

Baka F. Zoltán

mfor.hu 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!