2018. február 5. 16:56

A miniszter beköltözött az internetre.

Saját oldalt indított el a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János. A lazarjanos.hu oldal úgy épül föl, mint a többi képviselői portál, megismerhetjük a politikus magánéletét, hozzáférhetünk beszédeihez, nem csak kormánypárti médiáknak adott interjúihoz, kormányinfós és más videós tartalmakhoz, sőt, még a választási eredményeit is fontosnak tartotta publikálni. Az oldalon megtaláljuk a Fidesz és a KDNP logóit is.

"A világon semmi nem megy magától. Ezt csak azok hiszik, akik még soha semmit nem alkottak." - ezzel a Bethlen István-idézettel nyit a honlap.

Hitvallása pedig így kezdődik: "Magyar vagyok és keresztény, alföldi polgár és európai." 

Lázár internetes jelenlétét egyébként nem lehet aktívnak nevezni. Facebook-profilja nincs, ami pedig megtalálható a közösségi oldalon, az nem hozzá köthető. Az egyik ilyen profil kifejezetten viccet próbál csinálni a kormány munkájából.

Úgy tudjuk, hogy a miniszter nem is tervezi saját Facebook-oldal indítását, megelégszik a saját maga által megvásárolt domain alatt futó új portállal. Ennek elindítása vélhetően összefüggésben áll azzal, hogy ráfordultunk a 2018-as kampányidőszakra. A felület mindenesetre alkalmas lesz arra, hogy intenzívebben tudja építeni az imidzsét, és nem csak választókörzetén belül.

Más politikusoknak már sokkal régebben futnak a saját oldalaik, Orbán Viktor kormányfő vagy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hosszú évek óta működtet, vagy működtetett saját oldalt. Utóbbi időközben már minden tartalmat átköltözötett a közösségi portálra, nyitóoldalán is oda invitálja a látogatóit.

Baka F. Zoltán

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.