2008. március 25. 14:59

A Citigroup elemzői azt várják, hogy a Microsoft megemeli a Yahoora tett 31 dolláros részvényenkénti ajánlatát, ezért tartásról vételre minősítette fel a cég részvényeinek ajánlását - írja a Reuters.

A brókercég elemzői a korábbi 31 dolláros célárat 34 dollárra emelték a Yahoo-részvényekkel kapcsolatban, mivel szerintük a Microsoft előbb-utóbb meg fogja emelni az ajánlatát, mivel jelenleg nincs versenytársa a szoftvercégnek. Az elemzők szerint a Yahoonak sem nagyon van más választása, mint elfogadni az ajánlatot, mivel stratégiailag csak így lehet képes fejlődni a cég.

Az egyetlen lehetséges alternatív megoldás az lenne, ha a Yahoo egybeolvadna a Time Warnerral, de a Citigroup elemzői szerint ezekkel a hírekkel inkább csak a vételárat akarja feljebbsrófolni az internetes cég. A szakértők szerint továbbra is a Microsoft-Yahoo üzlet megvalósulása a legvalószínűbb forgatókönyv.

Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.