2012. november 30. 12:10

Együttműködési megállapodást kötött a Mol és a Magyar Posta, melynek keretében 55 Mol-töltőállomáson alakítottak ki „PostaPontokat”, ahol csomagküldeményeket lehet átvenni.

A Mol Magyarország és a Magyar Posta új, közös szolgáltatást vezetett be, 55 töltőállomáson – 8 budapesti, valamint 47 vidéki kúton – Mol PostaPontokat alakítottak ki, ahol csomagküldeményeket lehet átvenni. A Posta a logisztikai partnereivel, köztük több webáruházzal is, megegyezett a kézbesítési helyek bővítéséről, így a napokban már a Mol PostaPontokon is átvehetőek a csomagok - olvasható a Mol közleményében.

Az ügyfelek sms-ben vagy e-mailben kapnak értesítést a küldemény érkezéséről, melyet a töltőállomások nyitvatartási idejében vehetnek át. Az új lehetőség igen kényelmes és rugalmas, hiszen a kutak kora reggeltől késő estig nyitva tartanak, sőt többségük éjjel-nappal a vásárlók rendelkezésére áll, valamint a csomagért bankkártyával is lehet fizetni. A közlemény szerint a Mol PostaPontokon átvehető csomagok maximális tömege 20 kg, az átvételre tíz nap áll rendelkezésre.

A Mol és a Magyar Posta közti megállapodás első körben hat hónapra szól, a vállalatok a tapasztalatok alapján döntenek majd az átvevőpontok esetleges bővítéséről - zárul a közlemény.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.