2008. április 10. 16:14

Dr. Juhász Istvánné 2008. április 7-étől a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkáraként folytatja pályafutását.

Dr. Juhász Istvánné

A pénztári szektorban több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező szakember nevéhez fűződik például a Hungária Biztosítónál az önkéntes nyugdíjpénztár megalapítása, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak Felügyeletének elnökhelyetteseként pedig aktív közreműködője volt az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak és magánnyugdíjpénztárak jogszabályi környezete kialakításának.

Jelenlegi pozíciójának betöltését megelőzően 4 éven át a PSZÁF Biztosítási és Pénztárfelügyeleti Igazgatóság ügyvezető igazgatójaként hozzá kapcsolódik a Pénztárkonferenciák megszervezése mellett a Biztosítási Konferenciák bevezetése is.

„Új pozíciómban elsődleges célom, hogy a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak valamint a magánnyugdíjpénztárak legnagyobb érdekképviseleti szervének főtitkáraként elősegítsem az egységes, szakmai érdekképviseletet, ezzel is erősítve a Pénztárszövetség szakértő szerepét.  Ezt elsősorban a közös szakmai érdekek összehangolásával, a hazai és nemzetközi szervekkel való együttműködéssel, szakmai programok, konferenciák szervezésével kívánom elérni” – nyilatkozta Dr. Juhász Istvánné, a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkára.

Dr. Juhász Istvánné új pozíciójában először 2008. április 14-én, a PSZÁF - Stabilitás Pénztárszövetség egyeztetésen mutatkozik be a szakmának, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.