2008. április 10. 16:14

Dr. Juhász Istvánné 2008. április 7-étől a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkáraként folytatja pályafutását.

Dr. Juhász Istvánné

A pénztári szektorban több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező szakember nevéhez fűződik például a Hungária Biztosítónál az önkéntes nyugdíjpénztár megalapítása, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak Felügyeletének elnökhelyetteseként pedig aktív közreműködője volt az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak és magánnyugdíjpénztárak jogszabályi környezete kialakításának.

Jelenlegi pozíciójának betöltését megelőzően 4 éven át a PSZÁF Biztosítási és Pénztárfelügyeleti Igazgatóság ügyvezető igazgatójaként hozzá kapcsolódik a Pénztárkonferenciák megszervezése mellett a Biztosítási Konferenciák bevezetése is.

„Új pozíciómban elsődleges célom, hogy a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak valamint a magánnyugdíjpénztárak legnagyobb érdekképviseleti szervének főtitkáraként elősegítsem az egységes, szakmai érdekképviseletet, ezzel is erősítve a Pénztárszövetség szakértő szerepét.  Ezt elsősorban a közös szakmai érdekek összehangolásával, a hazai és nemzetközi szervekkel való együttműködéssel, szakmai programok, konferenciák szervezésével kívánom elérni” – nyilatkozta Dr. Juhász Istvánné, a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkára.

Dr. Juhász Istvánné új pozíciójában először 2008. április 14-én, a PSZÁF - Stabilitás Pénztárszövetség egyeztetésen mutatkozik be a szakmának, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum