2010. szeptember 21. 13:49

Az ING Real Estate Investment Managementnél (ING REIM) CEE új magyarországi vezető vagyonkezelője Magyar Balázs, míg az új magyarországi pénzügyi és működési igazgató David Hendrich lett.

Magyar Balázs nagy tapasztalattal rendelkezik az ingatlan üzletág területén: korábban olyan cégeknél dolgozott, mint az ECE, a DTZ, a Multi Development Ukraine és az AIG Lincoln a közép-kelet-európai régió különböző területein. Magyar Balázs székhelye Budapesten lesz, és egyes, az ING REIM portfóliójához tartozó kiskereskedelmi és irodaingatlanok vagyonkezeléséért felel. Balázs Gijs Klompnak, a magyarországi és romániai igazgatónak számol be.

David Hendrych három évvel ezelőtt csatlakozott az ING REIM csapatához. Ezt megelőzően Prágában a White and Case tanácsadójaként dolgozott. David jelenlegi pozíciója mellett, mint romániai pénzügyi és működési igazgató, vállalja el az új magyarországi munkakört.

Martin Sabelko, az ING REIM Közép- és Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatója mondta: „Balázs és David kinevezése magyarországi csapatunkat erősíti, és a közép- és kelet-európai szervezetünk hatékonyságát fokozza.”

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!