2010. szeptember 21. 13:49

Az ING Real Estate Investment Managementnél (ING REIM) CEE új magyarországi vezető vagyonkezelője Magyar Balázs, míg az új magyarországi pénzügyi és működési igazgató David Hendrich lett.

Magyar Balázs nagy tapasztalattal rendelkezik az ingatlan üzletág területén: korábban olyan cégeknél dolgozott, mint az ECE, a DTZ, a Multi Development Ukraine és az AIG Lincoln a közép-kelet-európai régió különböző területein. Magyar Balázs székhelye Budapesten lesz, és egyes, az ING REIM portfóliójához tartozó kiskereskedelmi és irodaingatlanok vagyonkezeléséért felel. Balázs Gijs Klompnak, a magyarországi és romániai igazgatónak számol be.

David Hendrych három évvel ezelőtt csatlakozott az ING REIM csapatához. Ezt megelőzően Prágában a White and Case tanácsadójaként dolgozott. David jelenlegi pozíciója mellett, mint romániai pénzügyi és működési igazgató, vállalja el az új magyarországi munkakört.

Martin Sabelko, az ING REIM Közép- és Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatója mondta: „Balázs és David kinevezése magyarországi csapatunkat erősíti, és a közép- és kelet-európai szervezetünk hatékonyságát fokozza.”

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.