1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újabb szakértővel erősít az Ernst & Young Magyarországon, Gál Balázs executive directorként csatlakozott a cég tranzakciós tanácsadási üzletágához. A szakember pénzügyi átvilágítási szolgáltatásokért felel majd Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában.

Gál Balázs tizenöt éves szakmai tapasztalattal csatlakozott az Ernst & Young magyarországi csapatához. A kanadai-magyar kettős állampolgárságú szakember pályafutása során tapasztalatot szerzett több nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél Kanadában, valamint Közép- és Kelet-Európában egyaránt. Jelentős gyakorlattal rendelkezik a könyvelési, a számviteli és a vállalati átvilágítások terén, stratégiai befektetők és kockázati tőkealapok tanácsadójaként.

Gál Balázs egyetemi diplomáját a kanadai University of Waterloo-n szerezte. Szakmai karrierjét Torontóban kezdte 1995-ben, 2000-ben költözött Budapestre. A szakember tagja a kanadai könyvvizsgálói kamarának.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!