<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Orbán Viktor szerdai Facebook-posztjából derült ki, hogy ülésezik a kormány.

A téma nem meglepő: az energiaválsággal foglalkozik ma a kabinet a Karmelita kolostorban. A tálalás sem: az energiaárak az elhibázott brüsszeli szankciók miatt emelkedtek az egekbe egész Európában a miniszterelnök szerint, azt továbbra sem említi meg rövid helyzetértékelésében, hogy a szankciók azért születnek, mert Oroszország 210 nappal ezelőtt lerohanta Ukrajnát, Putyin elnök pedig épp ma fenyegette meg nukleáris válaszcsapással a nyugati világot.

Mindenesetre a közlés szerint a kormány ma is azon dolgozik, hogy megvédjék magyar családokat az energiaválságtól. Hogy milyen intézkedések születnek, arról minden bizonnyal egy csütörtöki Kormányinfón tudhatunk meg részleteket, bár hivatalos meghívó még nem érkezett a szerkesztőségekbe. Ha valóban lesz sajtótájékoztató, arról természetesen élőben tudósítjuk olvasóinkat - mindenképp érdekes lesz, hiszen már érkeznek az új módszertannal számolt gázszámlák a megvédendő családokhoz, sok esetben jóval magasabb végösszeggel, mint amire számítani lehetett.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.