1p

Főként kkv-kat csábítana az új ipari parkjába a település. 

Kis- és középvállalkozásoknak készült ipari parkot adtak át Kisbéren, 800 millió forintos beruházással - közölte a település polgármestere. 

Sinkovicz Zoltán (Fidesz-KDNP) elmondta, az önkormányzat tulajdonában lévő területen húsz, telephelynek alkalmas telket alakítottak ki, háromezertől hatezer négyzetméterig. A területet közművesítették és elkészült a feltáró- és kiszolgáló úthálózat. A beruházás vissza nem térítendő, uniós támogatásból valósult meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával.

Az önkormányzat kis- és közepes méretű cégeket szeretne ide betelepíteni, illetve azoknak, már a városban működő vállalkozásoknak kínálnak itt alternatívát, amelyek több telephelyen voltak kénytelenek működni, esetleg zavarták működésükkel a lakosságot. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!