2020. április 6. 11:14
mfor.hu

A miniszterelnök várhatóan az országmentő gazdasági csomag részleteit fogja ismertetni.

Ma, várhatóan délben jön Orbán Viktor bejelentése, hangzott el a hétfői operatív törzs előtt az M1-en. A miniszterelnök több mint valószínű, hogy a koronavírus miatt összeállított gazdaságmentő gigacsomagot fogja bejelenteni, annak részleteivel.

Orbán a Facebook-oldalára is kitett egy sejtelmes ízelítőt:

A miniszterelnök pénteki rádióinterjújában beszélt először arról, hogy hamarosan nagy bejelentést tesz, majd erre Gulyás Gergely miniszter a szombati Kormányinfón maga is felhívta a figyelmet. Gulyás előzetesen akkor annyit mondott a csomag várható volumenéről, hogy annak értéke az éves GDP 18-22 százalékára fog rúgni. Erről bővebben itt írtunk.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.