1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Szerdán, egy órával a KSH inflációs jelentését követően tart Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Vajon bejelentik az újabb ársapkás termékeket?

Meglepő időpontban, szerdán délelőtt 10 órakor tart Kormányinfót Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A szokásos, Mit miért tesz a kormány? címből ugyan semmi nem derül ki, könnyen lehet, hogy a már szeptemberben elszállt inflációs adatok miatt belengetett újabb ársapkás termékek körét ismertetik.

A „tűzoltásra” szükség is lehet, hiszen a KSH közzétételi naptára szerint szerdán reggel 9 órakor publikálják az októberi inflációs adatokat, mely az elemzők várakozásai szerint nemhogy nem csökken, de magasabb is lesz, mint a szeptemberi éves szinten 20,1 százalékra mért pénzromlási ütem.

Az eseményen természetesen lapunk is jelen lesz, és beszámolunk a fejleményekről.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!