2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Orbán Viktor miniszterelnök szerda este Brüsszelbe utazik, ahol csütörtök-pénteken uniós csúcstalálkozót tartanak, de ettől még Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra Kormányinfót tart csütörtök délelőtt.

A szerdai kormányülésen hozott döntésekről csütörtök délelőtt 10 órakor tart Kormányinfót Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A szokásos, Mit miért tesz a kormány? címből ugyan semmire nem lehet következtetni, de talán kiderül, hogy 

  • a március 16-i határidőig tájékoztatták-e az Európai Bizottságot azokról a korrekciós intézkedésekről, melyre kötelezettséget vállaltak az uniós források érdekében,
  • mikor döntenek a svéd NATO-csatlakozásról, miért nem szavaz a parlament a finnel egy napon erről?

Szintén téma lehet, hogy a háziorvosok többsége továbbra is tiltakozik, nem írja alá az új ügyeleti szerződést. Ugyancsak uniós ügy, hogy brüsszeli hírek szerint uniós diplomaták "magas sebességbe kapcsolva" dogoznak azon, hogy még szélesebb koalíció jöjjön létre a magyar "gyermekvédelmi" törvénnyel kapcsolatban.

A kormány és a jegybank közötti csata is jó eséllyel szóba kerülhet, hiszen Parragh Bianka hatéves monetáristanács-tagi mandátuma csütörtökön jár le, mostanra pedig kiderült, hogy nem fog újrázni és nem marad a tanács tagja.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!