<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egy friss kormányhatározat rendelkezik erről.

A hétfő esti Magyar Közlönyben megjelent határozat alapvetően arról szólna, hogy újabb hat évre meghosszabbítják a látvány-csapatsport támogatási programot (TAO-támogatás). Ez immár a második hosszabbítás a támogatási program bevezetése óta, melyhez az Európai Unió áldása is szükséges. Ezt a jelek szerint újra megkapta az Orbán-kormány és az unió nem emelt kifogást a rendszer ellen.

Ám a program meghosszabbítása mellett egy apróbb módosítást is eszközölt a kormány, feltehetően nem véletlenül. A jelenlegi gazdasági környezetre, az energiaárak elszállására tekintettel úgy döntött a kormány, hogy a TAO egy újabb célra is felhasználható lesz.

A határozat szerint úgy hosszabbították meg a támogatási rendszert, hogy

"a meglévő tárgyi eszköz beruházás, felújítás támogatási jogcím keretében az energetikai korszerűsítési és megújuló energia fejlesztési beruházások is támogathatóvá válnak".

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.