<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Egyértelműen kiderült, hogy az Európai Parlament képviselői egyáltalán nem bíznak a magyar kormányban és nem hiszik el, hogy az uniós források megszerzése érdekében vállalt intézkedéseket végre is hajtják, írja a hvg.

Az EP Költségvetési, illetve a Költségvetési Ellenőrzési Bizottsága együttes ülésen hallgatta meg Johannes Hahn költségvetésért felelős biztos a Magyarországgal szembeni jogállamisági eljárásról. Ha nem lenne ez az eljárás, akkor nem lenne 17 új reformjavaslat Magyarországon - foglalta össze a helyzetet Johannes Hahn. A hvg cikke felidézte, hogy Magyarország az első, áprilisi felszólítás után semmilyen konkrét intézkedést nem tett, csak azt követően vált a konstruktívvá a kormány hozzáállása, miután pénzügyi következményeket helyezett kilátásban az Európai Bizottság.

November 19. előtt azonban nem fog véleményt nyilvánítani az Európai Bizottság. Johannes Hahn hozzátette, hogy Magyarországon hétfőn volt az első nap, amikor törvényeket szavaztak meg.

Mónika Hohlmeier német néppárti képviselő arra emlékeztette a többi politikust, hogy többször lehetett már látni, hogy Magyarország tett néhány elvárt lépést, de ezek szerinte csak azt a célt szolgálták, hogy a többi tagállamok becsapják. Olyan sebességgel zajlik Magyarországon az oligarchásodás, amit még sehol máshol nem láttunk.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.