1p

És egyúttal cáfolta is a szavait a miniszternek.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a minap adott hangot optimizmusának, miszerint az Európai Bizottság kormány jogállamisággal kapcsolatos intézkedéseit illetően feltett pontosító kérdéseit már megválaszolták és el is küldték azokat. És reményei szerint csütörtökön már a lezáró tárgyalásokat kezdhetik meg.

Nos, az Economx érdeklődésére mindezt cáfolta az Európai Bizottság. Válaszukban így fogalmaztak:

"a Bizottság azonban megerősítheti, hogy még nem kapta meg a magyar hatóságok levelét. A Bizottság értékelni fogja a levél tartalmát, amint megkapja azt".

Pedig Navracsics Tibor bizakodása pont ezeken a válaszokon nyugszik, és ezekre alapozva zárná le a tárgyalásokat.

Az uniós forrás érkezése/nem érkezése lesz a témája következő Klasszis Klub Live! rendezvényünknek, melyen bankvezérekkel és szakértőkkel beszélgetünk arról, hogy mi várhat Magyarországra uniós pénzekkel, illetve anélkül. Az eseményre itt tud regisztrálni >>>

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!