1p

Újra változást tapasztalhatunk az üzemanyagok nagykereskedelmi árában csütörtöktől.

Július 4-től a benzin beszerzési ára bruttó 2 forinttal emelkedik, míg a gázolajért bruttó 4 forinttal fizetnek majd többet a kutak a nagykereskedőjüknek. Ezzel ellentétben a tankolók a kutak áraiban ezt az emelést nem biztos, tapasztalják (attól függően hogy hol tankolnak), mert a piaci szereplők a nagykereskedelmi árváltozástól eltérően alakítják jelenleg a kutakon látható árakat. Az aktuális átlagár a 95-ös benzin esetében 616 forint, míg a gázolaj átlagára 627 forint, az árak akár napon belül többször is változnak, ami az átlagárat is folyamatosan mozgatja. Amennyiben holnap az áremelés érvényesítésre kerül a kutak áraiban, úgy a benzinért 618 forintot fizetünk majd, a gázolaj átlagára pedig 631 forintra emelkedhet - írja a Holtankoljak.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!