1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vegyesen változott hétfőn a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon; a hónapot a forint árfolyamcsökkenéssel fejezte be.

Az eurót 18 órakor 388,63 forinton jegyezték a reggel fél nyolckor tartott 389,09 forint után. A dollár jegyzése 370,33 forintra ment fel 368,17 forintról, a svájci franké pedig 403,52 forintra 401,81-ről.

A forint árfolyama szeptemberben gyengült, 2,2 százalékkal az euróval, 4,8 százalékkal a dollárral, 1,2 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az év eleji kezdésnél a forint 2,7 százalékkal áll erősebben az euróval, 0,8 százalékkal erősebben a dollárral szemben, a svájci frank ellenében a jegyzés nagyjából megfelel az év elejinek, írta az MTI. További árfolyamokat laptársunk, a Privátbankár oldalán találnak

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!