<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A VII. kerület polgármestere szerint messzemenő következetetéseket vonnak le egy tervezetből.

Mint arról lapunk is beszámolt, a Színes Erzsébetváros Facebook-oldalán ismeretett egy tervezetet, melynek értelmében éjféli zárórát rendelne el a kerületi önkormányzat a vendéglátóegységeknek. Ez alól csak a péntek és a szombat lenne kivétel.

Niedermüllet Péter, a VII. kerület polgármestere a Facebook oldalán reagált a Színes Erzsébetváros bejegyzésére. Mint írja, bár ma a Színes Erzsébetváros is megjegyzi, hogy egy ötletszerű munkaanyagról van szó, mégis messzemenő következtetéseket vonnak le.

"Ezzel szemben csak annyi történik, hogy ígéretünkhöz híven folyamatosan azon dolgozunk, hogy élhetőbbé tegyük a kerületet, és megoldjuk Belső-Erzsébetváros problémáit, amelyek jóval 2019 előtt alakultak ki."

Megjegyzi: a vendéglátósok és a lakók bevonásával olyan szabályokat akarnak létrehozni, amelyek kompromisszumra épülnek és mindenki számára elfogadhatók. A konszenzusos kritériumrendszer megalkotásával és életbe lépésével sokkal kevesebb panasz érkezik a vendéglátóhelyekre, de még nem oldódott meg minden probléma - írja a polgármester.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.