1p

Az ukránok viszont aligha örülnek.

A hvg.hu vette észre, hogy becsapós határozati javaslatot készített a Fidesz és a KDNP – az „Ukrajna európai uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről” című szöveg ugyanis arról szól, hogy mindez nem időszerű kérdéskör jelenleg.

A portál emlékeztet, a frakció ezzel kifejezetten a miniszterelnök alá beszél, hiszen ő következetesen ezt az álláspontot vallja az ukrán EU-belépés ügyében,

sőt a kormánypártok szerint sem kellene megkezdeni még a tárgyalásokat.

A Kocsis Máté, a Fidesz és Simicskó István a KDNP frakcióvezetői által jegyzett javaslat egyúttal hozzáteszi, Ukrajna európai uniós csatlakozási folyamatának előrehaladásához kapcsolódó előfeltételek nem teljesültek. A téma egyébként például a legutóbbi Kormányinfón is előkerült:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!