2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester pénteken a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Karácsony Gergely elmondta, öt hete indult el az első Budapesti Lakógyűlés azért, hogy "közösen hozzunk döntést a városunk előtt álló legfontosabb kihívásokról". Óriási az érdeklődés, eddig több mint százezren szavaztak a lakógyűlésen - közölte, hozzátéve: ugyanakkor sokan jelezték, hogy valamilyen oknál fogva nem tudtak szavazni.

Mivel nekünk mindenki szavazata egyformán fontos, ezért úgy döntöttünk, hogy egy héttel kitoljuk a szavazás határidejét, tehát június 18-ig lehet majd szavazni - mondta Karácsony Gergely, aki arra kér minden 14 évnél idősebb budapestit, hogy szavazzon az első Budapesti Lakógyűlésen, mert - mint fogalmazott - "jól csak közösen dönthetünk". "Védjük meg Budapestet" - zárta videóját Karácsony Gergely. A főpolgármester április 21-én jelentette be, hogy a fővárosi önkormányzat életre hívja az "első Budapesti Lakógyűlést", amelyen a város működéséről és finanszírozásáról, valamint a Lánchídról kérnek döntést a fővárosiaktól. Szavazni a lakogyules.budapest.hu oldalon lehet. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!