1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Zamárdiban számít a választókra.

Zamárdiban lenne polgármester a Hunvald-ügy egykori fideszes gyanúsítottja, Czibula-Myers Csaba – írta a 24.hu.

„Amit tettem régen, azért megkaptam a büntetésemet. Bár mindenki más is elmondhatná ezt magáról, hogy vállalja, amit csinált annak következményeivel együtt, és tiszta a lelkiismerete” – mondta a 24.hu-nak Czibula, aki független polgármesterjelöltként indul a június 9-i önkormányzati választáson.

Czibula Csaba 2002 és 2006 között fideszes képviselő volt Erzsébetvárosban, valamint külső tagja volt a VII. kerületi önkormányzat gazdasági bizottságának. Ő is azok közé a politikusok és vállalkozók közé tartozott, akiket korrupciós bűncselekményekkel gyanúsítottak meg a hatóságok, élen Hunvald György akkori szocialista polgármesterrel. Amikor 2008 végén a sorra vették őrizetbe az erzsébetvárosi ingatlanpanama szereplőit, Czibula először a horvátországi nyaralójába menekült, majd később Mexikóban és a szomszédos Belize-ben „bujkált”. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!