2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az időpont és a moderátorok személye is kiderült.

Jövő csütörtökön, május 30-án este tartja az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató a június 9-i európai parlamenti választásokat megelőző élő televíziós választási vitaműsorát az EP-listavezetőknek – értesült a Media1. 

A szakportál úgy tudja, a műsorvezetésre – a korábban Novák Katalin volt köztársasági elnök egykori kommunikációs igazgatójaként tevékenykedő – Volf-Nagy Tünde mellett Németh Balázst kérték fel.

Ahogy arra a cikk emlékeztet, sokáig az is kérdésesnek tűnt, hogy lesz-e tévévita az állami médiában: a közmédia vezetése először úgy tűnt, hogy nem szervez vitát, később viszont ennek ellentmondva (egyébként miután már az egyik EP-listavezető, Magyar Péter ultimátumot adott) váratlanul egy rövid levélben arról értesítette a pártokat Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, hogy lesz vita és megkezdték ennek előkészítését, de részleteket akkor még nem közöltek, így mostanáig az sem derült ki, hogy kik lesznek a műsorvezetők. 

Frissítés:

Az élő vita 100 perces lesz, amelyet a Várkert Bazárból sugároznak majd. A műsorvezető valóban Németh Balázs és Volf-Nagy Tünde lesz. A pontos időpont május 30-án 20:00 – számolt be róla szintén a portál. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!