2018. április 14. 09:10

Migránsügy tárca is lesz?

A Magyar Időknek adott interjút Rogán Antal, a leköszönő kormány kommunikációért felelős minisztere. A téma az új kormány szerkezete volt, amivel mi is foglalkoztunk már. A nyilatkozatok alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy az új kabinetben helye lehet egy családügyi tárcának.

Rogán Antal Rogán Antal

A miniszter a beszélgetésben egyértelművé tette, hogy a kormányzati struktúra eddigi formája megváltozik, mert új kihívásokra kell válaszolni. Az új kormány feladataival kapcsolatban kifejtette, hogy több születendő gyermekre van szükség, ez pedig családközpontú kormányzást igényel. A kérdésre, hogy ez akár családügyi és migránsügyi minisztérium megalakítását is jelentheti-e, azt válaszolta, hogy "lesznek változások, de mielőtt a miniszterelnök döntést hoz, sokakkal fog konzultálni". jelenleg a kormánypártokkal folyik a konzultáció, de a kör a következő hetekben szélesedni fog.

Vagyis Rogán nem cáfolta, hogy a családpolitika kiemelt helyet kaphat az új ciklusban, akár önálló minisztériumi képviselete is lehet májustól a területnek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.