1p

Az adófizetők gálánsan állták az útiköltségeket.

A 444 egy olvasójától szerezte meg azt az adatigénylést, amelynek keretében kikérték a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól, hogy pontosan mekkora útiköltséget fizetett a magyar állam Balog Zoltán és egy másik egyházi személy tavaly októberi útja kapcsán.

A portál emlékeztetett, az Ausztráliát és Pápua Új-Guineát érintő úton első alkalommal lépett magyar államfő a csendes-óceáni szigetország területére – ehhez pedig vele tartott egykori főnöke és mentora, Balog Zoltán is.

S hogy mennyi az annyi? Az adatigénylés szerint 18 639 ausztrál dollár (4 388 372 forint) költséget fizetett a magyar állam, így az adófizetők, Balog Zoltán és társa utaztatására.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!