1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Megromlott Navracsics Tibor házassága, sőt, már külön is él a feleségétől, a családjától – értesült a Blikk.

A Kereszténydemokrata Néppárt területfejlesztési minisztere tizenhét esztendeje mondta ki a boldogító igent, ám amíg korábban hosszú éveken keresztül büszkén hordta a jegygyűrűjét, a hivatalos fotóin jól látszik, hogy körülbelül tavaly május-június óta már nem viseli az ékszert. Ez is alátámasztja, hogy gondok lehetnek otthon.

„Nem válok, átmenetileg külön élünk. Mivel ez a családunk belügye, ezért a sajtó képviselőit arra kérem, legyenek tekintettel a gyermekeinkre, és tartsák tiszteletben a döntést. Köszönöm” – fogalmazott Navracsics Tibor a lapunknak eljuttatott e-mailben.

Navracsics és második felesége, Prevoz Anikó még 2006-ban kötötték össze az életüket a Pasaréti téri templomban. A menyasszonyról akkor mindössze azt lehetett tudni, hogy az abban az időben ellenzékben lévő Fidesz munkatársa volt. Később a Blikk írta meg, hogy a párthoz közeli Nézőpont Intézetnél helyezkedett el - írta a Blikk.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!