<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A magyar pénzügyminiszter Facebook-bejegyzésében azt írja, a magyar bankszektor tőkeerős, tavaly rekordnyereséget ért el, mérlegfőösszege 16 százalékkal emelkedett, likviditása továbbra is magas.

A gazdaság gyors újraindításával a bankok is megerősödtek - mondta Varga Mihály. Fotó: Varga Mihály Facebook oldalaA gazdaság gyors újraindításával a bankok is megerősödtek - mondta Varga Mihály. Fotó: Varga Mihály Facebook oldala

„A magyar bankokra a válság idején is számíthattunk: rendkívüli befizetéssel és a hitelmoratóriummal segítették a védekezést. A gazdaság gyors újraindításával a bankok is megerősödtek, a mostani háborús helyzetben ez stabil alapot ad a működésükhöz” – tette hozzá Varga Mihály.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.