1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szegedi Vadaspark szomszédságában átadott Safari Hotel 500 millió forintos beruházással épült és 73 férőhelyes.

A háromszintes szállod 34 szobás. A két- és háromágyas standard szobák mellett összenyitható családi szobák, valamint egy akadálymentesített szoba várja a vendégeket.

Ábrahám-Türes Róbert, a beruházó Sziki-Ép Kft. ügyvezetője elmondta, az építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó vállalkozás már korábban is működtetett egy tízszobás szálláshelyet.  A kivitelezést saját szakembereikkel, a rendelkezésre álló szabad kapacitásokkal végezték, így az építkezés mintegy két és fél évig tartott. A beruházást részben hitelből fedezték.

A 2007-ben alapított, családi tulajdonú húsz alkalmazottat foglalkoztató Sziki-Ép Kft. értékesítésből származó nettó árbevételét 2022-ben 1,28 milliárd forintra növelte a 2021-es 478 millió forintól. A vállalkozás adózott eredménye 2021-ben 12,7 millió, 2022-ben 149 millió forint volt. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!