2002. április 10. 11:00

A Kirowski Rt. az első 100 európai vállalat között a Deloitte Touche Tohmatsu 2001-es Technology Fast 500 felmérésén

A hazai piacvezető a jól megválasztott üzleti modellen történő tudatos építkezésnek tulajdonítja bevételének az utóbbi 3 évben tapasztalt 519%-os növekedését, nyilatkozta Kovács Zoltán, a részvénytársaság vezérigazgatója az Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsoroló verseny párizsi eredményhirdetéséről hazatérve.

A Kirowski Rt. a mai napon bejelentette, hogy az első százba került a 2001-es Deloitte Technology Fast 500 ranglistán, mely az 500 leggyorsabban növekvő európai technológiai vállalatot tartalmazza. A sorrend az 1998 és 2000 közötti három évre számított százalékos bevételnövekedésen alapul. A Kirowski Rt. a fenti időszak alatt 519%-os növekedést ért el és ezzel az európai 96. helyezést mondhatja magáénak. A listán található közép-európai cégek sorrendjében a hazai interaktív piac meghatározó szereplője a harmadik.

Kovács Zoltán, a Kirowski Rt. vezérigazgatója elmondta: "Az eredmény nemcsak azt igazolja vissza, hogy a Kirowski minőségben versenyképes Európa bármelyik hasonló profilú cégével, hanem azt is
egyértelművé teszi, hogy méretünk és növekedési dinamikánk alapján szintén ott a helyünk a kontinens élmezőnyében. Az, hogy a részvénytársaság tavaly mintegy 700 millió forintos forgalmat bonyolítva megháromszorozta 2000-es bevételét, valószínűsíti, hogy e tekintélyes nemzetközi felmérés jövő évben kibocsátandó listáján a mostaninál is előrébb végzünk. A 2001-es forgalmat az 1999-eshez viszonyítva ugyanis nagyjából 1500%-os gyarapodást regisztráltunk."

"Ahhoz képest, hogy a tőkepiacok ingatagabbá, a befektetők pedig óvatosabbakká váltak, a Deloitte European Technology Fast 500 listát alkotó - szilárd helyzetű, illetve feltörekvő - vállalatok valóban hihetetlen eredményeket mutattak fel. Ez a teljesítmény az elkövetkező évek gazdasági fejlődésének kulcsfontosságú tényezőivé avatja ezeket a cégeket Európában" - mondja Karel Bakkes, a Deloitte European Technology Fast 500-ért felelős munkatársa.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.