2002. április 10. 11:00

A Kirowski Rt. az első 100 európai vállalat között a Deloitte Touche Tohmatsu 2001-es Technology Fast 500 felmérésén

A hazai piacvezető a jól megválasztott üzleti modellen történő tudatos építkezésnek tulajdonítja bevételének az utóbbi 3 évben tapasztalt 519%-os növekedését, nyilatkozta Kovács Zoltán, a részvénytársaság vezérigazgatója az Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsoroló verseny párizsi eredményhirdetéséről hazatérve.

A Kirowski Rt. a mai napon bejelentette, hogy az első százba került a 2001-es Deloitte Technology Fast 500 ranglistán, mely az 500 leggyorsabban növekvő európai technológiai vállalatot tartalmazza. A sorrend az 1998 és 2000 közötti három évre számított százalékos bevételnövekedésen alapul. A Kirowski Rt. a fenti időszak alatt 519%-os növekedést ért el és ezzel az európai 96. helyezést mondhatja magáénak. A listán található közép-európai cégek sorrendjében a hazai interaktív piac meghatározó szereplője a harmadik.

Kovács Zoltán, a Kirowski Rt. vezérigazgatója elmondta: "Az eredmény nemcsak azt igazolja vissza, hogy a Kirowski minőségben versenyképes Európa bármelyik hasonló profilú cégével, hanem azt is
egyértelművé teszi, hogy méretünk és növekedési dinamikánk alapján szintén ott a helyünk a kontinens élmezőnyében. Az, hogy a részvénytársaság tavaly mintegy 700 millió forintos forgalmat bonyolítva megháromszorozta 2000-es bevételét, valószínűsíti, hogy e tekintélyes nemzetközi felmérés jövő évben kibocsátandó listáján a mostaninál is előrébb végzünk. A 2001-es forgalmat az 1999-eshez viszonyítva ugyanis nagyjából 1500%-os gyarapodást regisztráltunk."

"Ahhoz képest, hogy a tőkepiacok ingatagabbá, a befektetők pedig óvatosabbakká váltak, a Deloitte European Technology Fast 500 listát alkotó - szilárd helyzetű, illetve feltörekvő - vállalatok valóban hihetetlen eredményeket mutattak fel. Ez a teljesítmény az elkövetkező évek gazdasági fejlődésének kulcsfontosságú tényezőivé avatja ezeket a cégeket Európában" - mondja Karel Bakkes, a Deloitte European Technology Fast 500-ért felelős munkatársa.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.