2017. január 7. 16:25

A hivatalos, 2016-os évre vonatkozó, Datahouse által publikált adatok alapján a prémium személyautó kategóriában a Mercedes-Benz Hungária Kft. értékesítette a legtöbb személygépjárművet Magyarországon.

Közleményben reagált a Mercedes-Benz Hungária Kft., miután a reggeli órákban az MTI arról adott hírt, hogy az Audi volt a legkedveltebb prémium személyautó Magyarországon tavaly.

Különösen kiemelkedő a 2016-os eredmény annak fényében, hogy ezen értékesítési adatok nem tartalmazzák a kishaszongépjármű eladásokat, kizárólag a személyautó szegmensre korlátozódnak. A márka összesen 2572 darab személyautót adott el a tavalyi évben, mely közel 40 százalékos növekedést jelent. A személyautó kategória mellett a márka kishaszonjárművei is kiválóan teljesítettek: a hivatalos statisztika szerint tavaly a Mercedes-Benz Hungária Kft. 598 darabot értékesített ezekből a modellekből.

A kecskeméti gyár egyik büszkesége

Idén 11 rekordhónapot zárt személyautó területen a Mercedes, a siker Hesz Tamás, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója szerint elsősorban a termékoffenzívának köszönhető. Emellett a vezető szerint komoly szerepe van annak is, hogy minden részletében prémium kiszolgálást kapnak az ügyfeleink a márkakereskedésekben. Ennek eredményeként 2016-ban sorozatban harmadik alkalommal nyerték el a "Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban" díjat, mely Hesz Tamás szerint bizonyítja, hogy jó úton járnak.

A Mercedes-Benz - hasonlóan a 2016-os sikerekhez - szeretné tovább erősíteni pozícióját a prémium szegmensben 2017-ben is, olyan modellekkel bővítve portfólióját, mint az új E-osztály kupé és kabrió változata, egy új pick-up, valamint az AMG GT R Coupé és AMG GT Roadster. Ráncfelvarráson esik át az S-osztály és annak Maybach kivitele, valamint a GLA.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.