<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A révkalauzok munkalassító sztrájkja miatt továbbra is több hajó vesztegel az antwerpeni kikötő előtt, illetve néhány a kikötőből sem tud kimenni.

Több mint 60 hajó rekedt így kint és bent szerdán, amikor a révkalauzok keddig tartó sztrájkja munkalassító sztrájkba fordult. A kikötő szóvivője elmondta, hogy a sztrájkakciók óránként egymillió eurós kárt okoznak, miközben a kikötői arculat rombolásából eredő veszteség ennél is jelentősebb. A révkalauzok azt követelik, hogy foglalkozásukat vonják ki a kormány nyugdíjkorhatár-emelési tervei alól. Eddig a belga kormány elutasította a követelést.

MTI 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.