2009. június 19. 09:06

Az ORTT által a napokban közölt adatokat valódiságát kérdőjelezi meg a Magyar Rádió szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A Magyar Rádió szerint  az ORTT által a napokban közölt adatokkal szemben az MR2-Petőfi Rádió műsoridejének nem 97,8 százaléka, hanem 91 százaléka volt zene. Szintén vitatják, hogy a külföldi zene aránya 2009 januárjától áprilisig 79,2 % lett volna. Véleményük szerint ez az arány 67 százaléka volt a vizsgált időszakban.

A közlemény kiemeli, hogy az MR2-Petőfi fontos feladatának tartja, hogy lehetőséget adjon eddig ismeretlen vagy kevéssé ismert fiatal hazai tehetségeknek a bemutatkozásra.

Az MR2-Petőfi Rádió vezetése szerint az ORTT által közölt adatok pontatlanságának az lehet az oka, hogy a hatóság és az általa megbízott kft. munkatársai nem ismerik eléggé a hazai előadókat, ezért minden idegen nyelven előadott zeneszámot külföldiként kezelnek.

Menedzsment Fórum

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!