2002. április 12. 11:00

Azállamháztartás – helyi önkormányzatok nélküli - hiánya március végéig 242,7 milliárd forintot ért el, amely az éves eloirányzat 48 százaléka

- derül ki a Pénzügyminisztérium első negyedévről készített összegzéséből, amelyet csütörtökön Budapesten tett közzé.

Tavaly az első negyedévben az államháztartás 58,7 milliárd forint deficittel zárt.A központi költségvetés ez évi elso negyedéves hiánya 186,9 milliárd forint volt, ami az éves eloirányzat 38,4 százaléka. Tavaly az elso negyedévben a központi költségvetésben 35,2 milliárd forint hiány alakult ki.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.