TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. október 24. 11:12

Az idén várhatóan 2 milliárd forint értékben bocsát ki és forgalmaz Paletta étkezési utalványt a Posta Paletta Zrt - közölte a társaság hétfőn.

A Magyar Posta Zrt. leányvállalataként létrejött Posta Paletta Zrt. május végén alakult, négy hónap alatt a cég megteremtette a kedvezményes utalványok gyártásának feltételeit, kiépítette logisztikai és disztribúciós rendszerét, partnerként szerződött mintegy 14.000 magyarországi elfogadóhellyel.

A cég első megbízásként elkészítette és terítette a Magyar Posta mintegy 30.000 dolgozójának étkezési jegyét.

Krátky Attila, a Posta Paletta vezérigazgatója a közleményben hangsúlyozza: október elejétől 14.000 üzletben lehet jegyeikkel fizetni, a hálózat napról-napra bővül.

A cég tájékoztatása szerint november elejétől mintegy 300 kiemelt postán készpénzért és azonnal meg lehet majd vásárolni a dolgozóknak szánt Paletta étkezési utalványokat.

Krátky Attila vezérigazgató szerint minden esélyük megvan arra, hogy az indulást hasonló dinamikájú fejlődés kövesse jövőre is, ami  részben a cafeteria rendszer jövő évi szabályozásától is függ. A társaság arra készül, hogy a kedvezményes utalványok további elemeivel is megjelenjen a piacon.

A Posta Paletta Zrt. a KutatóCentrum által nyáron készített felmérés alapján közölte: a felnőtt lakosság 72 százaléka legalább egyszer fizetett étkezési utalvánnyal az elmúlt egy évben. A megkérdezettek az utalványokat nemcsak saját maguk, hanem családjuk egésze szempontjából is fontosnak tartják, hiszen 60 százalékuk szüleiknek, gyermekeiknek, vagy más közeli hozzátartozójának is ad belőle.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.