TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Több mint harmadával csökkent a működési nyeresége az EADS vezető nyugat-európai repülőgépgyártó konzorciumnak az év harmadik negyedében. Az Airbus repülőgépeket gyártó vállalat forgalmának 3 százalékos visszaeséséről is számot adott csütörtökön, az így 20 milliárd euró alatt maradt.

A vállalat bejelentette, hogy hosszabb távon nem látjabiztosítottnak a célul tűzött 10 százalékos nyereségráta elérhetőségét. A repülőgépgyártó ipar ismét "gödörbe" kerülhet - olvasható az EADS közleményében, és emiatt veszélybe került az Airbus gépek ambiciózus távlati értékesítési terve is(jövőre és 2004-re is 300 darab), a rendelések értéke - a negyedévet tekintve - több mint feléve 22,3 milliárd euróra zuhant.

A profitfigyelmeztetéssel felérő bejelentés hatására az EADS részvény ára a párizsi tőzsdén 1,9 százalékot süllyedt, az év eleje óta a papír árvesztesége mintegy 20 százalékos - jelentette a Reuters.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.